Csőgör Zsolt -Zenész- Hivatalos Weboldala. Lakodalmak, bálok, családi, baráti, céges és egyéb rendezvények zenei szolgáltatása. Tel.: +3630 435-2684   E-mail.: zsoltizenesz@gmail.com . RSS
 

Főoldal | Felhasználási Feltételek!

Honlap Menü
Időjárás

A www.lagzizso.hu   látogatójaként az oldal megtekintésével, használatával Ön automatikusan elfogadja a felhasználási feltételeket.  Az oldal tulajdonosa fenntartja magának a jogot a felhasználási feltételek bármikor történő módosítására.

Továbbiakban, a tulajdonos fenntartja magának a jogot, hogy bármikor, figyelmeztetés nélkül megtagadja a szolgáltatást, illetve a jogellenes tevékenységet folytató látogatót kitiltsa az oldalról.

Hozzászólások:

Bárki külön engedély nélkül hozzáadhat linket az oldalon található bármely hozzászólásra alkalmas felületen. Kivételt képez azon technikák alkalmazása, amelyek elbizonytalanítják a látogatókat azzal kapcsolatban, hogy melyik oldalon is böngészik éppen. A hozzászólások moderálás után kerülnek megjelenítésre!

A látogatók által feltöltött és közzétett tartalmak nem sérthetnek szerzői, szabadalmi, kereskedelmi jogokat, sem bármely harmadik fél szellemi, személyiségi, magánélethez vagy nyilvánossághoz fűződő jogait.

Egyetlen, az oldalon látogatók által közzétett tartalom sem lehet félrevezető, sem fenyegető, rágalmazó vagy bántó jellegű.

Az ártó szándékú kódokat tartalmazó, látogatók által közzétett tartalmak minden indoklás nélkül törlésre kerülnek. A tulajdonos fenntartja magának a jogot ahhoz, hogy ilyen esetekben a kárt okozni szándékozó látogató kitiltásra kerüljön az oldalról.

Valamennyi hozzászólás ( vendégkönyv, üzenőfal ) csak moderálás után kerülnek megjelenítésre. A nem megfelelő hozzászólások azonnal törlésre kerülnek.

Szerzői jogok:

A www.lagzizso.hu oldalon található valamennyi szöveg, kép, fotó vagy grafika szerzői jog védelme alatt áll. Kizárólag magáncélokra nyomtatható ki. Minden egyéb célú felhasználás esetén a tulajdonos engedélye szükséges.

Figyelmeztetések és egyéb tudnivalók

Feltételezem hogy elolvasta és tudomásul vette az oldalon található, és annak használatával kapcsolatos feltételeket és figyelmeztetéseket. A weboldalon továbbiakban történő használata az említett dokumentumokban foglaltak kifejezett elfogadásának minősül.

Hozzáférés:

Az oldal tulajdonosa indokolt esetben (például ezen szabályzat megsértése esetén) élhet azzal a lehetőséggel, hogy a szabályt megsértő látogatót IP címe alapján kitiltsa a weboldalról.

A látogatók és a weboldal között létrejövő nyilatkozat és kapcsolat esetében, a törvénysértés jellegére való tekintet nélkül, a Magyarországon hatályos törvények az irányadóak.

Adatmódosítás, adattörlés:

A szolgáltatás keretén belül a regisztrált felhasználóknak lehetőségük van az általuk megadott adatok módosítására és javítására, amely funkcióit a személyes fiókjukba történő bejelentkezéssel érhetik el. A regisztrált felhasználó írásban az alábbi e-mail címre ( zsoltizenesz@gmail.com ) elküldött levélben kérheti fiókja megszüntetését, vagy adatai törlését.

Free MusicNotes Cursors at www.totallyfreecursors.com
Honlap-menü
Küldjön üzenetet!
200

Felhsználási feltételek Csőgör Zsolt © 2012- 2024 Impresszum

  Utoljára frissítve: 2024.01.11.  13:25
Statisztika