Csőgör Zsolt -Zenész- Hivatalos Weboldala. Lakodalmak, bálok, családi, baráti, céges és egyéb rendezvények zenei szolgáltatása. Tel.: +3630 435-2684   E-mail.: zsoltizenesz@gmail.com . RSS
 

Főoldal | Gy.I.K

Honlap Menü
Időjárás

Gyakran Ismételt Kérdések

Melyek az alapvető követelmények?

ALAPKÖVETELMÉNYEK:
- A zavartalan munkavégzés érdekében megfelelő helyszín, amely minimum 4 x 2 méter területű
- Szabadtéri rendezvény esetén lehetőség szerint fedett, szélvédett terület
- Megfelelő áramerősség földelt konnektorból ( 230V / 16 A )
- A rendezvény lekötéséről két példányos szerződés köttetik

Milyen segítséget tudok nyújtani?

Kérésére, Lakodalom esetén segítséget tudok adni az alábbiakban: Vőfély, Videós, Fényképész, Sátor és hozzátartozó felszerelés (Evőeszközök, Asztalok, Padok) Hűtőkocsi és hasonló kellékekben.

Mik a konkrét szolgáltatások?

Lakodalmak, Bálok, Falunapok, Céges, és egyéb családi rendezvények zenei lebonyolítása egyszemélyes vagy zenekari felállásban. Zenekari felállás esetén a zenekar tagjait az Ön kérése alapján is össze tudom állítani, hogy minél színvonalasabb legyen a műsor, valamint Ön és kedves vendégei minél jobban érezhesse magát.

Mikor érkezem a rendezvény helyszínére?

A zenei szolgáltatásom megkezdése előtt már egy órával előbb a helyszínen vagyok és én megyek haza legutoljára, közben csak nagyon kevés és rövid szüneteket tartok, de halk zenét eközben is biztosítok.

Mekkora a repertoár?

Repertoárom kb. 1200 dalból áll, melyet folyamatosan bővítek.  Mindenki megtalálhatja az ízlésének megfelelőt, hiszen tánczene, örökzöld, magyar nóta, cigányzene, mulatós, hallgató, rock 'n' roll, twist, keringők, tangó és a mai modern stílusok többségéből számos slágert játszom. Műsorom a buli jellege szerint és a közönség korosztályának figyelembe vételével állítom össze.

Milyen gyakoriak a szünetek, és meddig tartanak?

-Kevés szünetet tartok fellépés közben  és azokat is rövidre szabva,  kb.10 perceket 1-2 órás zenélés után.

Mikor van vége , illetve hány órás lehet max. egy fellépés?

-Minden megegyezés kérdése, de alapvetően amíg jó a hangulat, és amíg a megrendelő kívánja.

Mire van szükségem a helyszínen? 

A  felszerelésem teljes, minden hang és fénytechnikai berendezést én biztosítok, így számomra csak a helyet és 5-10 m-es körzetben 1 db 230 v-os konnektort kell biztosítani.

Szélsőséges esetben (Nagyobb szabadtéri rendezvények esetén) extra hangosításra lehet szükség, ezt jellemzően a rendezvény szervezői biztosítják.

Beleszólhatunk-e a repertoár összeállításába?

Természetesen lehetnek rögtönzött számkérések, de én mindig egész műsorban gondolkodom, így a kívánságokat is igyekszem a megfelelő helyre beilleszteni. Előzetesen szívesen veszem a zenei elképzeléseket, ötleteket. De a műsor kialakítását, szerencsésebb, ha rám bízzátok. 

Tudok-e a vőfélynek/ceremóniamesternek vezeték nélküli mikrofont biztosítani?

Ha a nagy nap levezetését egy barátodra, rokonodra, ismerősödre, családtagra bíztad, igyekszek mindenben a segítségére lenni. Ha a rendezvényed levezénylését olyan személyre bíztad, aki pénzt kér érte és szüksége van a munkájához mikrofonra, akkor hozza magával a számára szükséges felszerelést, úgy, ahogy én is teszem. Természetesen ha saját mikrofonját hozza, azt bekötöm felszerelésembe.

Kell e rajtad kívül extra személyzettel számolnunk? pl sofőr, technikus stb...

Igen, mindenképp, a hosszabb, de jellemzően a rövidebb utakra is sofőrrel megyek, hogy ne a vezetésre keljen koncentrálni, hanem teljes egészében a rendezvényre készülhessek, valamint a technikai eszközök pakolása segítséget igényel, ezért külön fizetni nem kell. Kedves figyelmességnek veszem, ha neki is akad bent  egy szék, hogy ne keljen az egész éjszakát az autóban töltenie. Természetesen ő is minden körülmény között az alkalomhoz illő öltözetet visel. 

Van e lehetőség zene lejátszására? 

Természetesen igen. De a rendezvényen elhangzó zeneszámokat szeretem előre meghallgatni! Nincs rosszabb egy megugró cd lemeznél, vagy egy rossz minőségű zeneszámnál...hisz ilyen esetben a közönség általában a zenész felé néz, aki tehetetlen ebben az esetben. Ezt elkerülvén ha ilyen igény felmerül, vagy az esküvői nyitótáncotokat ilyen formában kell lejátszani, akkor a dalokat előtte mindenképpen várom, de legkésőbb a rendezvény előtt 3 nappal e-mailban. Ha a dal minősége megfelelő, akkor azt mp3 lejátszómra, vagy pendrive-ra, esetleg saját okos telefonomra mentem. Természetesen adódhat olyan helyzet, hogy a rendezvényen szükség lehet hozott, azonnali zene lejátszására is, ilyen esetben okos telefonról, vagy pendrive-ról tudok dalt lejátszani.

  FONTOS!    CD/DVD lemezről nem áll módomban zenét lejátszani! 

 

Figyelem!!

Vendégzenekar, valamint sztárfellépők hangosítását NEM VÁLLALOM!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
Free MusicNotes Cursors at www.totallyfreecursors.com
Honlap-menü
Küldjön üzenetet!
200

Felhsználási feltételek Csőgör Zsolt © 2012- 2024 Impresszum

  Utoljára frissítve: 2024.01.11.  13:25
Statisztika